Ride on Unicorn

Ride on UnicornMooi Souza kostuum dat een hele, roze eenhoorn voorstelt. Het hoofd heeft fijne, geborduurde ogen en in het voorhoofd zit een mooi, goud horn. Hij heeft prachtige vleugels, hoeven en oren met een wisselende zilveren kleur.Het Souza kostuum wordt aangetrokken alsof het kind op de eenhoorn ridder. Aan de rand van de eenhoorn zit klittenband, zodat het kind het kostuum gemakkelijk kan aantrekken. Het heeft verstelbare gespen die over de schouders en teugels gaan. De eenhoorn heeft lange benen en is opgevuld en zacht als een knuffeldier.Leeftijd: 5-6 jaar, 110-116 cmGemaakt van: - 100% polyester
lees meer lees minder

45,95

Uitverkocht

Uitverkocht

Beschrijving

Ride on Unicorn

Mooi Souza kostuum dat een hele, roze eenhoorn voorstelt. Het hoofd heeft fijne, geborduurde ogen en in het voorhoofd zit een mooi, goud horn. Hij heeft prachtige vleugels, hoeven en oren met een wisselende zilveren kleur.

Het Souza kostuum wordt aangetrokken alsof het kind op de eenhoorn ridder. Aan de rand van de eenhoorn zit klittenband, zodat het kind het kostuum gemakkelijk kan aantrekken. Het heeft verstelbare gespen die over de schouders en teugels gaan. De eenhoorn heeft lange benen en is opgevuld en zacht als een knuffeldier.

Leeftijd: 5-6 jaar, 110-116 cm

Gemaakt van:
– 100% polyester

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ride on Unicorn” te beoordelen
icon-timerCreated with Sketch.

Gratis inpakservice

icon-calendarCreated with Sketch.

Gratis verzending vanaf € 25,-

icon-freeshippingCreated with Sketch.

Levering maandag t/m zaterdag

icon-wrappingserviceCreated with Sketch.

Binnen 1 werkdag verstuurd

Gerelateerde producten

0

Geen producten in de winkelwagen.