Glöckchen Fussband – Voetband bellen nacht

Glöckchen Fussband - Voetband bellen nacht van het merk VoggenreiterDeze houten geluidsinstrumenten voor baby's zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en handgemaakt in Duitsland van de mooiste materialen uit een kleine fabriek. Deze voetband maakt een vrolijk, helder geluid waar kinderen dol op zijn.Wij adviseren wel om deze voetband niet te lang om te doen. Maak er een kort spelletje van. Het kind kan zelf niet stoppen en kan overprikkeld raken wanneer je de voetband voor langere tijd om laat. Je baby gaat dan steeds wildere bewegingen maken waardoor er steeds meer geluid ontstaat. Doe dit spelletje daarom nooit langer dan een minuut en bouw dit heel voorzichtig uit tot 2 of drie minuten. Wil je zeker weten dat je gehoor geeft aan de behoefte van je kind, geef de band dan als rammelaar in de hand. Zo kan je baby het instrument loslaten wanneer hij of zij niet meer wil, en kun je kijken hoe lang uw kind behoefte heeft aan muziekklanken.Vanaf 12 maanden Hout: walnoot Verpakt in gekleurd karton. Ø: ca. 105 mmBekijk ook de andere muziekinstrumentjes van Voggenreiter
lees meer lees minder

8,50

Uitverkocht

Uitverkocht

Beschrijving

Glöckchen Fussband – Voetband bellen nacht van het merk Voggenreiter

Deze houten geluidsinstrumenten voor baby’s zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en handgemaakt in Duitsland van de mooiste materialen uit een kleine fabriek. Deze voetband maakt een vrolijk, helder geluid waar kinderen dol op zijn.

Wij adviseren wel om deze voetband niet te lang om te doen. Maak er een kort spelletje van. Het kind kan zelf niet stoppen en kan overprikkeld raken wanneer je de voetband voor langere tijd om laat. Je baby gaat dan steeds wildere bewegingen maken waardoor er steeds meer geluid ontstaat. Doe dit spelletje daarom nooit langer dan een minuut en bouw dit heel voorzichtig uit tot 2 of drie minuten. Wil je zeker weten dat je gehoor geeft aan de behoefte van je kind, geef de band dan als rammelaar in de hand. Zo kan je baby het instrument loslaten wanneer hij of zij niet meer wil, en kun je kijken hoe lang uw kind behoefte heeft aan muziekklanken.

Vanaf 12 maanden
Hout: walnoot
Verpakt in gekleurd karton.
Ø: ca. 105 mm

Bekijk ook de andere muziekinstrumentjes van Voggenreiter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glöckchen Fussband – Voetband bellen nacht” te beoordelen
icon-timerCreated with Sketch.

Gratis inpakservice

icon-calendarCreated with Sketch.

Gratis verzending vanaf € 25,-

icon-freeshippingCreated with Sketch.

Levering maandag t/m zaterdag

icon-wrappingserviceCreated with Sketch.

Binnen 1 werkdag verstuurd

Gerelateerde producten

0

Geen producten in de winkelwagen.